PlanManager Release Notes 202415

• Er was een probleem met de lay-out van de afgedrukte Audatex / Informex-berekening in PlanManager. Dit is opgelost.

• Voor onze Nederlandse klanten: we hebben een probleem opgelost met betrekking tot de SilverDat / PlanManager-link.

• In de Receptie-applicatie is het probleem met het niet opslaan van afbeeldingen opgelost.

• Het probleem dat voor sommige klanten het huurcontract niet werd afgedrukt bij het klikken op "opslaan en starten van de huur" is opgelost.

• We hebben ook het probleem opgelost waarbij het PDF-bestand van het huurcontract, facturen en andere documenten helemaal niet werden afgedrukt.

• De functionaliteit van e-mail (.msg) slepen en neerzetten is nu hersteld op het Solera Data Center. Je kunt weer e-mails, evenals pdf-, .doc- en jpeg-bestanden uploaden binnen de taak in Plan Manager.

• Daarnaast zijn er verschillende technische verbeteringen doorgevoerd.