PlanManager Release Notes 202416

Dit is wat er nieuw is in de 202416 versie:

Verhuur: Wanneer een nieuwe vervangwagen werd aangemaakt met een nieuw model (een model dat nog niet is geregistreerd in PlanManager) werd de auto bewaard maar zonder model. Dit is opgelost.

Receptie-applicatie: De rijbewijsfoto's staan nu correct in het eigenaarsbestand in Plan Manager nadat het verhuurproces is voltooid via de receptie-app.

Solera Datacenter - Plan Manager Core (20240105): Het bestek-PDF wordt nu correct weergegeven en kan worden gedownload via de PlanManager Core.

Een screenshot van een computer

Beschrijving automatisch gegenereerd

Solera Datacenter – Geplande rapportage: Geplande rapporten worden nu correct gegenereerd op de opgegeven tijd/datum.

Insypro Datacenter - . Msg Drag and drop: De e-mail (.msg) drag-and-drop functionaliteit is nu hersteld op het Insypro Data center. U kunt opnieuw e-mails en pdf-, .doc- en jpeg-bestanden uploaden naar de vacature in PlanManager.

Algemeen: Privacyverklaring is nu standaard zichtbaar voor alle gebruikers.

Een screenshot van een computer

Beschrijving automatisch gegenereerd

Ook zijn er diverse technische verbeteringen doorgevoerd.