Plan Manager Release Notes 202417


Receptie-applicatie: De foto's van het rijbewijs van de chauffeur en eigenaar moeten iet langer als één afbeelding worden geüpload, maar altijd als samengevoegde afbeelding worden weergegeven.

Verhuur: Er is een probleem met Rental_Free opgelost. Als je de Rental_Free-parameter in de algemene instellingen op "nee" zet, wordt nu automatisch de standaardoptie "0%" ingevuld in het kortingsvak.

Als je de Rental_Free-optie op "ja" zet, wordt nu automatisch de optie "100% gratis" ingevuld in het kortingsvak.

Schadestroomkalender: Wanneer je op de kalender klikt, verschijnt deze nu boven de taken, zodat je een specifieke datum kunt selecteren.

 

Facturatie: Eerder werd de keuze voor btw-vrijstelling niet opgeslagen nadat deze was geselecteerd. Nu wordt de geselecteerde optie behouden, zelfs nadat er is geselecteerd en teruggekeerd naar de lijst. Bovendien wordt de optie "EENHEID - 0%" als eerste optie in de lijst geplaatst.

 

ODBC-connectie - Solera Datacenter:
We hebben de volgende opties gerepareerd, zodat de zoekresultaten weer worden verkregen uit de lokale database van de klant.

 

 

Als de ODBC-functionaliteit verkeerd is geconfigureerd in Plan Manager, zal de nieuwe kern geen verbindingsfoutmelding meer weergeven of vastlopen. In plaats daarvan wordt het volgende bericht weergegeven: "De functie die u probeerde te gebruiken, is verouderd. Neem contact op met de klantenservice om de nieuwe ODBC-connectie in te schakelen.


Gelieve de FAQ "Handleiding voor ODBC-connecties in PLANMANAGER" te raadplegen voor de nieuwe handleiding over hoe u ervoor kunt zorgen dat uw ODBC-verbinding correct is geconfigureerd.


Carpass: Wanneer er geprobeerd wordt om een werkbeschrijving te verzenden voor een opdracht die buiten de 6 maanden valt zoals aangegeven door Carpass, werd er een algemene foutmelding ontvangen. Dit is nu verbeterd, zodat het juiste foutbericht van het Car-Pass systeem wordt weergegeven.

 

Laatst bijgewerkt:
2024-07-01 12:07
Auteur:
Jessica Crowley
Revisie:
1.1
Gemiddelde beoordeling:0 (0 Stemmen)

U kunt deze vraag niet becommentariëren

Chuck Norris has counted to infinity. Twice.