Waarom kan u geen "Datum binnen" ingeven?


Driver2 - Waarom kan u geen "Datum binnen" ingeven?

 

Hou er rekening mee dat de verbinding met Driver2 erg traag kan zijn. Gelieve lang genoeg te wachten op een reactie in PlanManager voordat u verder werkt.

 

Zolang er geen herstelorder document bestaat in Driver2 - en geen BTW register - zal u het ontvangen van een voertuig niet kunnen registreren in PlanManager. Het gaat concreet over de volgende velden die je niet kan bewerken:

  • Voertuig Binnen (aankruisvakje)
  • Datum Binnen
  • Afmeldingsdatum
  • Datum Ophaling

 

Om deze velden te kunnen bewerken moet je een HO-bestek aanmaken in PlanManager (indien dit niet gaat: Waarom kan ik geen HO of factuur-bestek aanduiden?). PlanManager stuurt dan een verzoek naar Driver2 om een hersteldocument aan te maken en een record in het BTW register. Wanneer dit succesvol is gebeurd, zullen de velden bewerkbaar worden van zodra de HO is ingesteld en de spinner verdwijnt (= ronddraaiende bolletjes op donkere achtergrond).

 

Wanneer u een HO-bestek hebt, maar de velden toch niet kan bewerken, is de connectie met Driver2 mogelijks niet correct verlopen. U kan dit opnieuw proberen als volgt:

  1. Maak een nieuw bestek aan met 1 taak (het is niet belangrijk wat hier in staat want we gaan dit later terug verwijderen)
  2. Markeer dit bestek als HO. Nu zou de connectie met Driver2 opnieuw moeten gebeuren (wacht op het resultaat!)
  3. Als dit lukt (= de velden zijn bewerkbaar), gaat u terug naar het werkelijke HO-bestek en stelt u het terug in als HO (een eventuele foutmelding mag u negeren)
  4. Ga nu terug naar het nieuw aangemaakte bestek en verwijder het
Laatst bijgewerkt:
2019-07-15 11:06
Auteur:
Christof Verhoeven
Revisie:
1.4
Gemiddelde beoordeling:0 (0 Stemmen)

U kunt deze vraag niet becommentariëren

Chuck Norris has counted to infinity. Twice.