Waarom u ik geen HO of factuur-bestek aanduiden?

Driver2 - Waarom kan u geen HO of factuur-bestek aanduiden?

Hou er rekening mee dat de verbinding met Driver2 erg traag kan zijn. Gelieve lang genoeg te wachten op een reactie in PlanManager voordat u verder werkt.

Het aanduiden van een HO-bestek of factuurbestek heeft belangrijke gevolgen in Driver2. Zolang er geen link is tussen het dossier in PlanManager en een document in Driver2 kan u deze knoppen dan ook niet gebruiken. Indien een PlanManager dossier gelinkt is, kan u dit zien aan de Driver2 nummer die in het blauw wordt weergegeven in de bestek-balk. Is die er niet, dan is er geen link.

U kan een link maken tussen PlanManager en Driver2 door een afspraakdatum in te geven en het dossier op te slaan.