Een bestelling printen om te faxen

Communicatie - Een bestelling printen om te faxen

Bestellingen worden bij veel leveranciers nog steeds via fax ontvangen. U kan in PlanManager nog niet rechtstreeks faxen. U kan wel een document sturen naar een printer die kan faxen. Of het document simpelweg printen om het daarna als papieren document door te faxen.

Het communicatie scherm dat u kent van Hoe werkt het communicatie scherm? .

1. Klik op de knop "Communiceer" in het bestelling scherm om het communicatie scherm te openen.

2. Selecteer daarna het icoontje "Fax"

3. Selecteer het icoontje "Verstuur naar"

4. Selecteer als derde partij "Leverancier"

5. Vul uw tekst in

6. Klik daarna op de print knop

Er zal een PDF openen die u kan afprinten of doorfaxen.

Labels: bestelling, communicatie, faxen