Kan u SMSjes ontvangen van een klant?

Communicatie - Kan u SMSjes ontvangen van een klant?

Kort antwoord: ja dat kan.

Een SMSje versturen is de gemakkelijkste manier om een klant op de hoogte te stellen van de herstelling van zijn wagen. U kan het bericht in PlanManager intypen en houdt zo ook een log bij.

In sommige gevallen stuurt de klant een bericht terug waarin hij u vertelt wanneer hij om zijn auto komt. Of dat hij later zal zijn. Of zelfs een antwoord op een vraag die u hem gesteld heeft. Wanneer de klant dat doet zal PlanManager het bericht ophalen en in het communicatie scherm plaatsten.

Het systeem plaatst het bericht in het bijhorende dossier. Ook zal het systeem een mededeling aanmaken op het moment dat het bericht ontvangen wordt. Zo weet u meteen dat er een berichtje is binnengekomen. Enkel personeelsleden met het vlagje mededelingen, zullen dit bericht te zien krijgen. In het personeel beheer scherm (Menu beheer -> personeel) kan u aanduiden of u mededelingen wil ontvangen of niet.

Deze notificatie komt rechts onderaan het scherm en ziet er als volgt uit: