2020-02 februari

Filters bij levering

De filters bij het scherm van de levering werden standaard uitgebreid. Nu zijn ook het dossiernummer, de nummerplaat, het onderdeelnummer en het factuurnummer van de leverancier zichtbaar. Deze aanpassing heeft ook invloed op het dossier scherm, facturatie scherm, ... Standaard zullen er dus nu 8 invulvelden zichtbaar zijn.

Locatie Responster

Aan de export werd een extra veld toegevoegd zodat ook de locatie mee in de export zit. Dit zorgt voor een beter overzicht voor databases met meerdere locaties.

Dossiernummer credits

Vanaf heden wordt het dossiernummer ook toegevoegd bij het overzicht van de credits. Je kan het overzicht terugvinden bij Systeem- Credits. Het dossiernummer werd toegevoegd zodat je makkelijk kan opzoeken voor welk dossier er bv een sms, een digitale bestelling, … werd gemaakt.