2020-03 maart

Log bij het verwijderen van een btw-lijn

Bij het verwijderen van een lijn uit het btw boek zal er vanaf nu een log verschijnen. Er zal ook steeds een reden ingegeven moeten worden om de lijn te verwijderen. In de log zal je kunnen zien door welke gebruiker de lijn uit het btw boek werd geschrapt.

Opzoeken van een dossier via de inspector3

In het verleden was het mogelijk om een nummerplaat met meerdere dossiers op te zoeken. Je kon toen niet zien over welke schade dit ging. Dit werd aangepast zodat je bij een nummerplaat met meerdere dossiers ook kan zien over welke schade dit gaat.

Notificaties in de toekomst in de workshop applicatie

Het is nu mogelijk om notificaties te versturen in de toekomst. Dit kan gebruikt worden als een soort herinneringssysteem.

Instellingen per gebruiker in de workshop applicatie

Het is nu mogelijk om de instellingen in de workshop applicatie te personaliseren per gebruiker.

Afwezig  met lopende taken in de workshop applicatie

Het is niet meer mogelijk om een gebruiker op afwezig te zetten als deze gebruiker nog lopende taken heeft. De taken zullen eerst gestopt/ voltooid moeten worden voor de gebruiker zich op afwezig kan zetten. Indien er nog lopende taken zijn, zal er een foutboodschap getoond worden indien de gebruiker zich op afwezig zet.

Facturen niet meer wijzigbaar

Het is vanaf heden niet meer mogelijk om een factuur die de status geëxporteerd heeft aan te passen. Indien de factuur niet correct is, zal er een creditnota aangemaakt moeten worden en een nieuwe factuur opgesteld. Het is nog wel mogelijk een pro forma factuur aan te passen. Indien de factuur een nummer heeft zal deze nog aangepast kunnen worden (afhankelijk van de config Edit_numbered_invoice)

Logistiek rapport

Bij het logistiek rapport werden 2 nieuwe kolommen toegevoegd:

A. nummerplaat van het schadevoertuig

B. nummerplaat van de vervangwagen

Autotechnica

Dit jaar zijn wij aanwezig op de beurs van Autotechnica. Hier zal nog een mail communicatie over verstuurd worden zodat jullie gratis kunnen registreren. Jullie zijn van harte welkom!