2019-02 februari

Layout

Er zijn vele verbeteringen doorgevoerd aan de nieuwe layout. Niet alleen op het vlak van gebruik maar ook verbeteringen die de leesbaarheid ten goede komt. De meest opvallende verbetering is de kleur.

Deze kan u niet zelf instellen maar kan op eenvoudig verzoek naar support@insypro.com gevraagd worden. Hou er rekening mee dat dit een onomkeerbare actie is. Eenmaal ingesteld wordt deze niet meer veranderd.

Hardware

Het nieuwe systeem dat de bestanden moet bewaren is geleverd. Het gaat om meerdere toestellen waarvan er hier 1 te zien is: