Uw e-ID kaartlezer werkt niet in PlanManager

Installatie/configuratie - Uw e-ID kaartlezer werkt niet in PlanManager

Als uw e-ID kaartlezer niet werkt in PlanManager kan het zijn dat u de e-ID reader driver in de verkeerde volgorde hebt geïnstalleerd.

1. Ontkoppel het e-ID kaartlezer bakje

2. Deïnstalleer de driver van de e-ID kaartlezer

3. Download de nieuwste software van de e-ID kaartlezer via http://eid.belgium.be/nl/je_eid_gebruiken/de_eid-middleware_installeren/windows/

4. Volg de installatie en koppel het e-ID kaartlezer bakje pas terug aan uw pc aan wanneer hierom wordt gevraagd

5. Herstart PlanManager en probeer de EID lezer opnieuw

Labels: digitale, eid, kaartlezer, lezer