PlanManager geeft een wit scherm bij het opstarten

Installatie/configuratie - PlanManager geeft een wit scherm bij het opstarten

Wanneer PlanManager een wit scherm geeft bij het opstarten betekent dit dat de geconfigureerde PlanManager omgeving niet te bereiken is.

Dit betekent in de meeste gevallen dat u geen internet verbinding heeft. Controleer of u een wel degelijk internet heeft.

Indien u dit heeft wanneer u een nieuwe installatie uitvoert op een pc, betekent dit dat u een oud installatie bestand gebruikt. Gelieve steeds de nieuwste versie van het core programma te downloaden.
Zie: Hoe installeer ik planmanager?

Indien uw bedrijf met een proxy werkt zal u manueel de proxy instellingen moeten instellen.
Zie: Geavanceerde configuratie

Labels: configuratie, installatie, installeer, leeg, wit, wit scherm