Informatie voor firewalls en proxy servers

Installatie/configuratie - Informatie voor firewalls en proxy servers

Inleiding

In grotere bedrijven is het vrij normaal om firewalls en proxy servers in te zetten om de toegang tot het internet te controleren. Hieronder staat opgelijst welke toegangen PlanManager nodig heeft om naar behoren te werken.

Toegangen

Limiteer uw netwerk niet op IP adres, IP adressen veranderen. Domeinnamen niet.

Url Poort
http://uwbedrijf.planmanager.insypro.com 80 Waarbij uwbedrijf de unieke bedrijfsnaam is die u heeft gekregen (bijvoorbeeld: ccpm)
https://uwbedrijf.planmanager.insypro.com 443 Toegang tot planmanager via SSL.
http://kdatacontainer.himalayasystems.be 80 Toegang tot de datacontainer, deze zorgt voor de opslag van alle foto's en PDF bestanden.
http://insypro.com 80 Onze algemene website, wordt gebruikt om android toestellen te upgraden en op hulp op afstand te voorzien.
http://planmanager.be 80 Onze algemene website, wordt gebruikt op hulp op afstand te voorzien.

https://www.gstatic.com  443 Weergave van grafieken: let op, gstatic laadt ook andere domeinen in.

WAN IP ranges

94.103.153.210 t/m 94.103.153.220

178.18.139.210 t/m 178.18.139.220

Labels: firewall, proxy, toegangen