Credits: wat zijn het en wat kan u er mee?

Installatie/configuratie - Credits: wat zijn het en wat kan u er mee?

Met credits kan u extra functionaliteit toevoegen aan PlanManager.

Hiermee kan u bijvoorbeeld enquêtes laten uitvoeren bij uw klanten, sms’en versturen, digitale bestellingen plaatsen bij leveranciers van onderdelen, maandelijkse bijdrage voor de apps,...

U kan deze credits aankopen via Systeem-> Credits:

1 credit kost 1 €. U vult het gewenste bedrag in en klikt vervolgens op “Koop een nieuwe bundel”

Uw resterend saldo credits kan u ook zien in dat overzicht:

In datzelfde overzicht kan u zien waar de credits aan uitgegeven zijn:

Auteur:
Jean Claude