Het nieuwe BTW register


Het nieuwe BTW register

Afdrukken is niet meer nodig. vroeger moest je dat om de X tijd of afhankelijk van situatie doen voor een specifieke lijst (3 verschillende lijsten). Dat is nu niet meer het geval. alles mag gewoon elektronisch bijgehouden worden.

Links hebben we een filter toegevoegd. 

Dit zorgt natuurlijk dat er ook aanpassingen nodig waren in verband met het blokkeren van bepaalde lijnen. 

Vroeger zorgde de afdruk ervoor dat er bepaalde lijnen werden geblokkeerd.

PlanManager gaat nu kijken of is het voertuig is opgehaald om deze te blokkeren. 

Er werd hier wel wat marge ingebouwd. dus als je die afhalingsdatum minder dan 48 uur (2 dagen) geleden ingevuld hebt, dan is de lijn nog niet geblokkeerd. 

Een andere belangrijke wijziging was dat er geschiedenis bijgehouden moet worden. Dit betekend dat alle wijzigingen, bvb nummerplaat, worden bijgehouden via logs die niet verwijderd kunnen worden. 

je kan wel nog altijd afdrukken een lijst afdrukken. Dat is wel niet meer verplicht. 

Je kan steeds de lijst met aanwezige voertuigen afdrukken en aan de controleur geven zodat die daarmee kan rondgaan om alle aanwezige wagens na te kijken.

Het afdrukken van bepaalde records heeft geen echte betekenis meer in verband met het proces en wordt dan ook helemaal niet bewaard.

Zowel bij het afdrukken en op het scherm gaat de geschiedenis van de velden zichtbaar zijn. je gaat daar telkens de huidige waarde bovenaan zien en dan daaronder telkens de geschiedenis gesorteerd op de meeste recentste bovenaan.

 

Laatst bijgewerkt:
2021-03-22 15:57
Auteur:
Jean-Marie
Revisie:
1.0
Gemiddelde beoordeling:0 (0 Stemmen)

U kunt deze vraag niet becommentariëren

Chuck Norris has counted to infinity. Twice.

Vragen in deze categorie

Labels