Mailen of scannen naar PlanManager


DocBox & e-mail of scans verzenden naar PlanManager.

Veel scanners en printers hebben de functie om een ​​document en/of foto te scannen (Minimaal 1MB) en stuur het gescande document en/of de foto naar een e-mailadres. Heeft u deze scanner, dan kunt u de instellingen voor het document en/of de foto direct in uw PlanManager sturen.

Naar welk e-mailadres moet ik mijn document sturen?

Stuur uw document naar:in@mail.planmanager.be ofin@mail.planmanager.com . Gebruik uw e-mailclient of scanner om de e-mail te verzenden.

Waar vind ik de documenten in PlanManager?

Open na het verzenden van de e-mail het dossier waarnaar het document is verzonden. Klik op de knop Documenten       . Hierdoor wordt het scherm Documenten geopend.

 Linksboven in het scherm vind je een knop met de naam Docbox.

 

Klik op DocBox, en je ziet een nieuw venster waarin u de eerste 100 documenten kunt zien die naar PlanManager zijn verzonden. Selecteer de documenten die u aan deze map wilt koppelen en klik op importeren.

 

Als je een dossiernummer als e-mailonderwerp invoert, worden de documenten automatisch aan het dossier gekoppeld.

Op dezelfde manier kunt u bijlagen van e-mails naar PlanManager sturen door deze e-mails door te sturen naar in@mail.planmanager.com of .be

Zorg dat je e-mailadres bekend is in PlanManager en dat DocBox aangevinkt staat bij onderhoud - personeel, anders werkt dit niet. Hetzelfde geldt voor het e-mailadres waarmee uw scanner zijn e-mails verzendt.

 

Zorg ervoor dat u voor deze scanner een nieuwe gebruiker aanmaakt in "Onderhoud - Organisatie - Personeel" met het e-mailadres van de scanner en Docbox geselecteerd. Vergeet ook niet een wachtwoord in te voeren.

 

 

Labels: docbox, dropbox, e-mail, email, in, mail naar, outlook, uploaden
Laatst bijgewerkt:
2023-02-17 16:28
Auteur:
Matthias Van Woensel
Revisie:
1.15
Gemiddelde beoordeling:0 (0 Stemmen)

U kunt deze vraag niet becommentariëren

Chuck Norris has counted to infinity. Twice.

Vragen in deze categorie

Labels