Foto’s uit galerij toevoegen

Vanaf de nieuwe release (Sept 2020) van onze inspector3 applicatie zal het mogelijk zijn om foto’s vanuit de galerij toe te voegen aan het dossier. Dit zorgt ervoor dat bij een internetprobleem de foto’s via de camera van de telefoon gemaakt kunnen worden en later via de import knop aan het dossier in de inspector3 toegevoegd kunnen worden.

Het is mogelijk om meerdere foto’s tegelijker tijd te selecteren en deze te importeren in de inspector3 applicatie.