Hoe downloaden, installeren en toevoegen aan de PlanManager database?

Scan app - Hoe downloaden, installeren en toevoegen aan de PlanManager database?

Inleiding

U kan de barcodes van diverse leveranciers scannen met een barcode scanner gekoppeld aan de PC, maar dat is niet altijd handig. Er is bijvoorbeeld niet altijd een computer in de buurt. Er werd een kleine applicatie voor de tablet ontwikkeld die de codes van leveranciers kan scannen en doorsturen naar PlanManager.

Installatie

Download de Scan app via http://insypro.com/downloads.

Als u het programma voor de eerste maal opstart moet u het activeren.

Activatie

Ga in PlanManager naar Beheer -> Tablet -> Toestellen. Klik op de knop "Nieuw" bovenaan links. Daarna selecteert u de app "Scan" en de taal waarin u de applicatie wil gebruik.

Klik op "Genereer activatie code", scan de code met de applicatie. Het toestel wordt nu geactiveerd en gekoppeld aan uw PlanManager omgeving.

Configuratie

De scan applicatie kan alles scannen. Om de applicatie te leren hoe hij specifieke codes moet scannen moet u uw leverancier contacteren.