Doorsturen via HEMO webservice

Digitale bestellingen - Doorsturen via HEMO webservice

Configuratie/Installatie

Vooraleer u digitaal bestellingen kan doorsturen naar HEMO moet de module worden geactiveerd. Onze support kan u hiermee helpen.

Stuur support@insypro.com een mailtje met de vraag om de koppeling te activeren waarin u duidelijk het volgende meegeeft:

- HEMO klantennummer

EN

- Uw e-mailadres waarop Hemo u mag contacteren

Kent u uw klantennummer of e-mailadres niet? Contacteer HEMO dan even via 014285200 of info@hemo.be

U kan de scan app instellen via onderstaande qr-code:

Werking

1. Hoe plaats ik een bestelling?

Een bestelling via de Hemo webservice doorsturen loopt grotendeels analoog met het gewone bestel proces dat u reeds kent.

Het bestelproces start door op de 'Bestel'-knop rechtsboven het dossierscherm te klikken. In de pop-up die verschijnt selecteert u de onderdelen die u wil bestellen. Kies onderaan de correcte leverancier (Hemo).

Nadat u op de knop Bestel klikt, zal een nieuwe bestelling worden aangemaakt met alle geselecteerde onderdelen.

Om de bestelling nu naar Hemo te versturen klikt u op de knop Communiceer

Normaal gezien verschijnt dan het communicatie scherm waar u een mailtje mee kan sturen. Maar omdat we met Hemo een webservice koppeling hebben, sturen we deze onderdeellijnen meteen digitaal naar hun platform door.

Eens u de elektronische bestelling hebt doorgestuurd, krijgt u de klassieke mail, die u dan moet doorsturen naar Hemo met de foto's, zodat zij de bestelnummers kunnen controleren op juistheid.

2. Aankoopprijzen binnenhalen

Dankzij de link kunnen we gemakkelijk de aankoopprijzen, die Hemo u zal factureren, binnenhalen. Vanaf dat Hemo aan hun kant de bestelling goedkeuren, zullen de aankoopprijzen automatisch worden binnengehaald in de achtergrond.

3. Kosten

Per verzonden bestelling zal er 0.10 credits worden afgetrokken. Indien u reeds met het SMS systeem werkt kent u de werkwijze reeds. Credits kunnen in blokken worden aangekocht via het menu Systeem -> Credits.
In datzelfde scherm krijgt u ook een overzicht van alle transacties (verzonden smsjes, verzonden geevers/hemo bestellingen enz... ) te zien.

Let op: indien u niet beschikt over een positief credit totaal kan u geen verzendingen meer doen. We verwittigen tijdig van een laag credit totaal.