Inspector 2&3 app - Hoe stuurt u een dossier terug naar de tablet?

Inspector 2&3 app - Hoe stuurt u een dossier terug naar de tablet?

Kijk eerst na of het persooneelslid bevoegd is om inspectie te doen. Dat kan u onder de sectie Beheer -> Organisatie -> Personeel. Klik op het gewenste personeelslid en kijk of het vakje "Inspectie" aangeduid is.

Nu kan u dit personeelslid in het dossier naar de sectie Schade -> Inspectie app toewijzen aan het dossier. Wanneer het personeelslid op de tablet op "Importeren" klikt, verscvhijnt dit dossier op zijn tablet. U kan nu opnieuw foto's nemen. Deze nieuwe foto's worden dan, na het exporteren, toegevoegd aan de reeds bestaande foto's.

Let wel op: Als u opnieuw schades aanduidt dan worden uw oude schade punten verwijderd!

Een andere manier om een dossier in te laden op de tablet is via een QR code die gegenereerd wordt op het inspectie scherm.

Wanneer u op de tablet in de Inspector app op 'Dossier' klikt en vervolgens op 'Barcode' en daarna de QR-code in PlanManager scant, zal u zien dat de dossiergegevens automatisch worden ingevuld in het scherm op de tablet.