Inspector 3 app - Van welke camera wordt gebruik gemaakt?

Inspector3 gebruikt 2 camera's:

1. De standaard ingestelde camera (kijk hiervoor in de instellingen van de tablet)

Deze kan bijvoorbeeld de Android-camera zijn maar dit kan ook een camera zijn die u afzonderlijk hebt geïnstalleerd zoals bijvoorbeeld Open Camera. Indien u zo'n afzonderlijk geïnstalleerde camera hebt, dient u deze te verwijderen.

2. Een camera die mee geïnstalleerd wordt met de Inspector 3 app

Indien in de Inspector 3 app is ingesteld dat er telkens bevestigd moet worden na het nemen van iedere foto, dan wordt de standaard camera gebruikt. Indien er geen bevestiging gevraagd wordt na het nemen van iedere foto dan wordt de camera gebruikt die mee is geïnstalleerd met de Inspector 3 app.

NOTE: Administratieve foto's worden altijd gemaakt met de standaard camera van uw tablet.