Foto's van een dossier doorsturen naar UBench

UBench/GT estimate - Foto's van een dossier doorsturen naar Ubench

Open het dossier waarvan u de foto's wil exporteren naar UBench.
Controleer of het dossier daadwerkelijk gelinkt is aan een UBench dossier. Als dit het geval is, kan u het UBenchnr en het knopje "UB" zien in de balk boven het bestek.

Indien dit niet het geval is, zal u dit dossier eerst moeten koppelen aan het betreffende UBenchnr op de UBench pagina. Zie: Een dossier van UBench in PlanManager importeren

Als de link met UBench bestaat, open dan de documenten pop-up. Hierop zal nu ook een knop staan met als tekst "Export naar Ubench". Selecteer nu alle foto's en andere documenten die u wil doorsturen. Klik dan op de knop "Export naar Ubench" (Dit kan een tijdje duren).

Het is mogelijk dat er een foutmelding verschijnt wanneer er teveel data wordt doorgestuurd. Deel de export dan op zodat minder documenten per keer worden doorgestuurd.

Labels: documenten, dossier, export, foto, ubench