Migratie naar nieuw datacenter

Beste klant,

We zijn verheugd u te kunnen mededelen dat we uw gegevens zullen overdragen naar ons ultramoderne Solera datacenter. Als onderdeel van deze overgang is het verplicht om vóór de migratie de nieuwe core op alle computers te installeren.

Om u door dit proces te begeleiden, hebben we een nuttige instructievideo voorbereid die u stapsgewijs door de installatieprocedure zal leiden. U vindt de video als bijlage bij deze e-mail.

Hier zijn een paar belangrijke punten om in gedachten te houden:

Timing: Zorg ervoor dat de nieuwe core is geïnstalleerd op alle computers vóór de geplande migratiedatum. Dit zal ons helpen het overgangsproces te stroomlijnen en mogelijke onderbrekingen tot een minimum te beperken.

Problemen oplossen: Als u tijdens het installatieproces problemen ondervindt, staat ons toegewijde ondersteuningsteam voor u klaar. U kunt contact met hen opnemen via e-mail op support@solera.com of door te bellen naar onze helpdesk op +32 3 727 12 12.

We raden u ten zeerste aan om de instructievideo zorgvuldig te bekijken, aangezien deze een stapsgewijze handleiding biedt voor het installeren van de nieuwe core. Door deze instructies te volgen, zorgt u voor een soepele overgang en helpen we het hoogste serviceniveau te behouden voor onze gewaardeerde gebruikers.

Bedankt voor uw medewerking en ondersteuning bij deze belangrijke onderneming. Als u nog aanvullende vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Met vriendelijke groet, Het PlanManager Team

Link naar instructievideo:

https://drive.google.com/file/d/11D6ELXBRDKifb6i2Ti1czMZHiBlvVAor/view?usp=drive_link

Link naar nieuwe core:

https://insypro.com/windows/setup64.exe