0 bezoekers online | 0 Gasten en 0 Geregistreerde

U

• Uw e-ID kaartlezer werkt niet in PlanManager
    Installatie/configuratie - Uw e-ID kaartlezer werkt niet in PlanManager   Als uw e-ID kaartlezer niet werkt in PlanManager kan het zijn dat u de e-ID reader driver ...
  • UBench GlassRepair
    Autoglass Clinic - Ubench Glassrepair   1. Configuratie   De configs UBENCH_GLASSREPAIR_USER en UBENCH_GLASSREPAIR_PASS moeten aangeleverd worden aan support@insypro.com om door ons te worden geconfigureerd. Eens deze instellingen ingevuld ...