PLAN_TRAFFIC_LIGHT_TIMES

Er werd een nieuwe configuratie toegevoegd in PlanManager. Deze configuratie zal aangeven of een wagen correct werd ingepland op basis van de reparatieafspraak en de voorziene einddatum. In de configuratie kunnen volgende waarden ingesteld worden:

Treshold_start_date= Tijd (uitgedrukt in minuten) waarna alle taken dienen ingepland te zijn van zodra de wagen binnen is (op basis van de reparatiedatum). Indien er geen reparatieafspraak staat ingepland zal deze configuratie werken op basis van de ‘voertuig binnen’ datum.

Treshold_completion_date= Tijd (uitgedrukt in minuten) waarvoor de taken ingepland dienen te worden (op basis van de voorziene einddatum).
Deze instelling kan visueel aan de planning worden toegevoegd.

Aan de configuratie PLAN_BLOCK_ENTRY werd de optie ‘traficlight’ toegevoegd. Er zal een groen, geel of rood bolletje zichtbaar zijn op de planning indien de configuratie actief wordt gezet.

De kleuren in de planning worden op de volgende manier bepaald:

• Groen: het einde van de laatst geplande taak op dit dossier is kleiner dan de waarde die is ingegeven in de configuratie (Treshold_completion_date)
    EN
    De start van de eerste taak op dit dossier is kleiner dan de waarde die is ingegeven in de configuratie

• (Treshold_start_date)
    Geel:het einde van de laatst geplande taak op dit dossier is kleiner dan de waarde die is ingegeven in de configuratie (Treshold_completion_date)
    EN
    De start van de eerste taak op dit dossier is groter dan of gelijk aan de waarde die is ingegeven in de configuratie (Treshold_start_date)

• Rood:het einde van de laatst geplande taak op dit dossier is groter dan of gelijk aan de waarde die is ingegeven in de configuratie (Treshold_completion_date)