Bestelling versturen

Bestellingen - Bestelling versturen

Een bestelling wordt geregistreerd in PlanManager en wordt in de meeste gevallen gemailed of gefaxed naar de leverancier. Om dit te verwezenlijken in PlanManager kan u klikken op de knop "Communiceer" in het bestelscherm.

Dit opent het communicatie scherm.  Merk op dat u nu een extra derde partij te zien krijgt, namelijk "leverancier". Klik deze aan. Klik ook het E-mail icoon aan.

Nu kan u de tekst die u wilt versturen naar de leverancier opmaken in het tekstvak. U kan het uzelf wel makkelijker maken door een standaard template te gebruiken. Kies in de lijst van templates (waar nu "inladen tamplate" staat) de template "bestelling" en het systeem vult de tekst in. U kan alle templates aanpassen via Beheer -> Comm templates.

Daarna kan u de communicatie verzenden door op de knop "Verstuur en Bewaar" te klikken. Indien u de communicatie enkel wil afdrukken kan u op de knop "PDF" klikken.

communicatie verzend

Labels: bestellen, bestelling, communicatie, leverancier mailen, magazijn, onderdelen verzenden, verzenden