Wie wordt op de hoogte gesteld van een antwoord op een communicatie?

Communicatie

Wie wordt op de hoogte gesteld van een antwoord op een communicatie?

Indien persoon A een communicatie verzend, zal deze op de hoogte gesteld worden van een antwoord, via een pop-up rechts onderaan:

Als U hierop klikt komt U automatisch in communicatie in het desbetreffende dossier.

Indien persoon A afwezig is (aangeduid in beheer, bij afwezigheden) zal deze melding bij al zijn collega’s verschijnen.