E-mails versturen met uw eigen adres/domein

Communicatie - E-mails versturen met uw eigen adres/domein

Ja, dit is mogelijk.

Er kan voor gezorgd worden dat als u een mail stuurt vanuit PlanManager er bij de afzender niet meer m@mail.planmanager.be maar bijvoorbeeld info@pm.uwdomain.be.

Dit neemt enige tijd in beslag omdat er tussen uw eigen mail server en de PlanManager mail server een aantal instellingen correct ingesteld moeten worden. Om dit realiseerbaar te maken dient uw IT-afdeling contact op te nemen met support@insypro.com. Je kan dit in PlanManager doen via de tab Help -> Contact.

Indien er gebruik wordt gemaakt van een eigen domein, wordt er 10 euro credits per maand aangerekend.

Auteur:
Jean Claude