Hoe importeert u een afgesloten Informex-bestek in PlanManager?

Informex - Hoe importeert u een afgesloten Informex-bestek in PlanManager?

Inleiding

PlanManager importeert bestekken die worden gemaakt in Winformex. Dit gebeurt wanneer het Informex-bestek wordt verzonden (wanneer er een transmissie gebeurt). Bij de opstart van PlanManager kan het echter zijn dat er reeds een heel aantal afgesloten bestekken zijn (bestek in C) waardoor je deze niet opnieuw kan versturen.

Toch versturen

Er is echter een manier om hier rond te werken.

Klik rechts op het afgesloten dossier. Een context menu verschijnt.

Kies daar voor een kopij sturen naar en vul 00000 in.

Het informex bestek zal daarna opnieuw worden gestuurd naar PlanManager.

Voor meer informatie over het versturen van bestekken naar PlanManager refereer naar Hoe verstuur ik een Informex-dossier naar PlanManager?

Labels: afgesloten, bestek, c, informex, inladen