De toegang tot specifieke dossiers beperken voor personeel

Beheer - De toegang tot specifieke dossiers beperken voor personeel

In het menu Beheer-> Organisatie-> Personeel heeft u bij elk personeelslid een knopje "Toegang" aan de rechterkant.

Dit knopje laat u toe om in te stellen welke dossiers uw personeelsleden te zien krijgen.
We doen dit door te kijken naar de eigenaar, gestuurd door, de hersteller en de locatie.

Standaard heeft een gebruiker geen beperkingen en krijgt hij/zij alle dossiers te zien.

Als er een specifieke "eigenaar" is aangeduid zullen enkel dossiers met die eigenaar worden weergegeven.

Als er een specifieke "gestuurd door" is aangeduid zullen enkel dossiers met die gestuurd door worden weergegeven.

Als er een specifieke "hersteller" is aangeduid zullen enkel dossiers met die hersteller worden weergegeven.

Als er een specifieke "locatie" is aangeduid zullen enkel dossiers met die locatie worden weergegeven. Let op: ook in het facturatiescherm wordt nu niet meer alles weergegeven. Enkel facturen met die locatie worden weergegeven.

Labels: acl, toegang, toegangen