Reception app - Kan ik de toestand van de schadewagen/huurwagen opmeten?

De toestand van de wagen kan gemeten worden door het nemen van foto’s volgens een vast stappenplan.

De app zal dit begeleiden door stap per stap de juiste foto te vragen.

De verschillende stappen zijn als volgt:

1. Achterzijde

2. Achterzijde links

3. Linkerzijde

4. Voorzijde links

5. Voorzijde

6. Voorzijde rechts

7. Rechterzijde

8. Achterzijde rechtstreeks

Deze functie staat standaard uit. Deze kan aangezet worden in de instellingen.

Men kan deze inschakelen voor de schadewagen en/of huurwagen.

Eens het aangevinkt is kan men ook aanduiden of er validatie controles hierop moeten gebeuren.

Auteur:
Nicolas Schelkens