Hoe verstuurt u een Informex dossier naar PlanManager?

Informex - Hoe verstuurt u een Informex dossier naar PlanManager?

Informex dossiers worden automatisch naar PlanManager verstuurd.

Hiervoor moet u wel de herstellerreferentie steeds correct hebben ingevuld. U kan de herstellerreferentienummer vinden in uw Informex dossier op het tabblad hersteller. Deze moet ingevuld zijn met het dossiernummer die u vindt in planmanager.

Dossier nummer 21965 in Planmanager wordt dus referentie bestek 21965 in informex.

hersteller referentie

U kan nu het bestek verder afwerken en opslaan voor verzending. Wanneer u het verzendt wordt het automatisch geïmporteerd door PlanManager. Om het resultaat te zien op uw scherm zal u wel even terug naar de dossierlijst moeten gaan en daarna het dossier opnieuw moeten openen.

Labels: informex