Communicatie van Informex naar PlanManager

Informex - Communicatie van Informex naar PlanManager

PlanManager zal standaard geen nieuwe dossiers aanmaken op basis van een Informex bestek. Er zal steeds een dossier moeten aangemaakt worden in PlanManager met minstens een dossiernummer en een nummerplaat. Daarna kan het dossiernummer worden gebruikt om een Informex dossier te importeren in PlanManager.

Wanneer u klikt op het kleine i knopje in PlanManager wordt een nieuw informex bestek aangemaakt waar het veld Referentie Hersteller wordt ingevuld met het dossier nummer van PlanManager. U kan echter eender welk Informex dossier manueel een dossiernummer toewijzen door naar het scherm " Hersteller" te gaan in informex en daar het dossiernummer in te vullen in het veld Referentie Hersteller.

Dit is vooral handig wanneer u verzekeringsdossiers binnenkrijgt via Informex.

Duidt hersteller nummer aan

Een afgesloten bestek kan niet worden gewijzigd. Als u een afgesloten bestek (een bestek in C) toch wil doorsturen moet u een kopie sturen: refereer naar Hoe importeer ik een afgesloten informex bestek in PlanManager?

Labels: informex