Het koppelen van een PlanManager dossier aan een verzekeringsopdracht

Informex - Het koppelen van een PlanManager dossier aan een verzekeringsopdracht

Inleiding

U krijgt in veel gevallen een verzekeringsopdracht binnen via Winformex. Het bestek dat u in Informex gaat maken moet gekoppeld zijn aan deze verzekeringsopdracht. U kan dit doen door op de opdracht te klikken en te kiezen voor nieuw dossier op basis van deze opdracht maar dan heeft u geen koppeling met PlanManager. Hieronder staat beschreven wat de werkwijze is die u kan gebruiken om ook PlanManager te koppelen aan het Informex-bestek.

Dossier aanmaken in PlanManager

Sowieso moet u steeds een dossier aanmaken in PlanManager. U zal in de meeste gevallen reeds een dossier hebben indien u al een afspraak heeft gemaakt met de klant of al foto's van de wagen heeft genomen.

Vul alle benodigde gegevens in het PlanManager dossier in en klik op het kleine i knopje om het dossier naar Winformex te sturen. Refereer naar Hoe injecteer ik een PlanManager dossier in Informex? voor meer gedetailleerde informatie over hoe een u een Informex-bestek kan injecteren in Winformex.

Dit maakt een nieuwe Informex dossier aan in Winformex. Indien er foto's in uw PlanManager dossier staan worden ook deze opgeladen. Het zorgt er ook voor dat het bestek dat u krijgt in Informex automatisch is gekoppeld aan het PlanManager dossier.

Koppel de verzekeringsopdracht

Open de opdracht die werd geïmporteerd door PlanManager. Onderaan links ziet u een knopje Gegevens 2e circuit. Als u dit scherm opent ziet u bovenaan een vakje opdrachtnummer van de expertise 2e circuit. Vul daar het opdrachtnummer van Informex van de verzekeringsopdracht in. Op die manier koppelt u de opdracht aan uw bestek.