Yuki: Koppeling instellen

Yuki - Koppeling instellen

Vooraleer de koppeling met boekhoudpakket Yuki kan gebruikt worden, moeten een aantal zaken juist geconfigureerd worden door iemand van onze support:

YUKI_KEY & YUKI_ADMIN_ID

Zowel de API key als de Admin ID zijn noodzakelijk om een verbinding tot stand te brengen met de webservice van Yuki.

Deze kan u vinden in uw Yuki omgeving door op het kleine pijltje te klikken linksboven, naast het Yuki logo:

Vervolgens klikt u linksonderaan in het menu op 'Webservices':

Nu krijgt u een scherm te zien waar u zowel de API key als de Admin ID kan terugvinden.

BTW CODES

Dit zijn de BTW codes die als standaard worden ingesteld in PlanManager wanneer de koppeling met Yuki tot stand is gebracht.

Deze worden opgeslagen in de config VAT_PERCENTAGES