Creditnota aanmaken

Facturatie - Creditnota aanmaken

Om een creditnota aan te maken klikt u op de tab “Facturatie” en komt u in het scherm waar uw facturen staan opgelijst:

In de filter bovenaan kan u de factuur opzoeken die gecrediteerd dient te worden gaan:

U klikt op  in de factuurlijn en PlanManager opent een volgend scherm, waar u kan bepalen of de factuur volledig of gedeeltelijk dient gecrediteerd te worden:

In dit geval kiest u een aantal onderdelen (of u vinkt alles aan indien de hele factuur gecrediteerd dient te worden) en klikt u op “Doorgaan”. Het scherm van de creditnota opent zich waarna u hier weer alles kan nakijken, aanpassen, bewaren, enz – zoals in je factuur