Workshop applicatie multi-user

Wanneer er gebruik gemaakt wordt van de workshopapp waarbij meerdere gebruikers ingelogd zijn, zal de eerste gebruiker die in de app geregistreerd wordt de ‘admin gebruiker’ zijn. Tot op heden was er nergens in de app aangegeven wie deze admin gebruiker is.

Vanaf de volgende release, van de workshopapplicatie, zal er bij de instellingen – Versie info de naam verschijnen van de admingebruiker van de workshopapp. Deze gebruiker kan andere gebruikers toevoegen / verwijderen.

Instellingen workshop applicatie bij meerdere gebruikers

Vanaf de volgende release van de workshopapplicatie zullen de instellingen enkel nog beheerd kunnen worden door de admin gebruiker. De admin gebruiker is de eerste persoon die geregistreerd wordt in de workshopapp. Zoals hierboven omschreven kan je, na het updaten van de app naar de laatste versie, bij ‘instellingen – versie info’ de admin gebruiker terugvinden.

Indien er slechts 1 gebruiker geregistreerd werd in de workshopapplicatie zijn de instellingen allemaal zichtbaar voor deze ene gebruiker.

Admin gebruiker

Gewone gebruiker