0 bezoekers online | 0 Gasten en 0 Geregistreerde

Hoe exporteer ik facturen naar de boekhouding?

Navigeer naar Operationeel -> Exporteren.

operationeel export

Selecteer daarna het export template "Boehouding" uit de dropdown.

exporteer boekhouding selecteren

Flotilla geeft u daarna een scherm waar u alle facturen kan terugvinden die u naar het journaal heeft geëxporteerd. U kan in dit scherm op gemakkelijke wijze filteren, om zo snel mogelijk specifieke facturen terug te vinden.

Download boekhouding

Selecteer welke facturen u wil exporteren en klik op de groene download knop. Importeer het bestand daarna in uw boekhoudprogramma.

Let op!: Enkel de facturen die opgeslagen zijn in het journaal zullen zichbaar zijn in dit scherm. Refereer naar Hoe sla ik een factuur op in het journaal

Labels: boekhouding, download, exporteer, exporteren, factuur, journaal