Wat betekenen de nummers naast mijn documenten?

Het documenten scherm toont naast de naam van elke map twee cijfers gescheiden door een koppelteken.

documenten

Het eerste cijfer is het aantal mappen dat zich bevind in de map.

Het tweede cijfer is het aantal documenten dat zich bevind in de map.

In het bovenstaand voorbeeld wil dit zeggen dat de map "Bestuurder" twee mappen heeft (de map Belangrijk en ETC) en dat er ook 1 bestand werd opgeladen in de map "Bestuurder". De mappen Belangrijk, ETC en KBC zijn allemaal leeg.

Labels: documenten, mappen