Hoe meld ik me via een beveiligde sessie
aan?

Flotilla heeft de mogelijkheid om al uw netwerkverkeer via een beveiligde verbinding te versturen. Dit maakt het voor kwaadwillenden onmogelijke om bedrijfsgevoelige informatie in handen te krijgen. Het gebruik van een beveiligde verbinding is zeer gemakkelijk. In plaats van naar de url http://uwbedrijf.flotilla.be te surfen. Surft u naar de url https://uwbedrijf.flotilla.be . De s staat voor Secure.

Als dit de eerste keer is dat u dit doet zal uw webbrowser u waarschuwen over deze verbinding. Bij Firefox kan u klikken op "Ik begrijp de risico's" en klikt u daarna op de knop "Uitzondering toevoegen".

beveiligingswaarschuwing

Een nieuw scherm verschijnt waar u enkel nog op de knop "beveiligingsuitzondering bevestiging" hoeft te klikken.

popup
beveiliging

U wordt daarna meteen, via de beveiligde verbinding, herleid naar flotilla. U kan in flotilla nu werken zoals u zou werken zonder een beveiligde verbinding.

Labels: aanmelden, beveiligd, beveiliging, ssl