0 bezoekers online | 0 Gasten en 0 Geregistreerde

Hoe verwijder ik een voertuig/dossier?

U kan een voertuig in flotilla enkel verwijderen als het voertuig op status "quoting" staat. Om een voertuig te verwijderen moet u dus eerst controleren dat de status op quoting staat.

Daarna kan u naar het menu Onderhoud -> Voertuigen -> Dossier/Vtg wissen gaan. Daar krijgt u een lijst van alle verwijderbare voertuigen (alle voertuigen in status quoting). Klik op het rode kruisje op het voertuig dat u wil verwijderen. Let wel: dit is een destructieve actie. Het voertuig wordt volledig uit de database verwijderd en kan niet worden teruggehaald.

Labels: dossier, verwijder, verwijderen, voertuig, wissen