Een geleverd, ongebruikt item in stock plaatsen

Stock - Een geleverd, ongebruikt item in stock plaatsen

Indien u een onderdeel hebt besteld via PlanManager, maar u dit niet meer nodig hebt voor het dossier waarvoor het is besteld, kan u dit onderdeel in de stock plaatsen.

1. Open de bestelling

Via het betreffende dossier

Vanuit het dossier klikt u op het bestelling-icoon en vervolgens op de knop 'Vorige Bestellingen'

Via het menu 'Bestellingen'

Kan u in de filter zoeken op dossiernummer. Selecteer daarna de bestelling die u nodig heeft.

2. Plaats het item in stock

Klik op het stock-icoon in de lijn van het onderdeel dat u in stock wil plaatsen (omcirkeld in op de afbeelding hieronder).

Het systeem zal u daarna vragen of u zeker bent dat u dit wil doen. Klik op 'Ok' om de lijn in stock te plaatsen.