Dossiers samenvoegen

Dossier - Dossiers samenvoegen

Inleiding

Wanneer u meerdere dossiers heeft met eenzelfde nummerplaat (kenteken), dan kan het handig zijn om deze samen te voegen tot 1 dossier. Zo kan u in het samengevoegde dossier de activiteiten zien van al deze oorspronkelijke dossiers.

Wat wordt er juist samengevoegd?

Het samengevoegde dossier zal steeds de informatie van het dossier overnemen waaruit u een samengevoegd dossier wil aanmaken.

Wanneer u in een dossier klikt op de knop 'Samenvoegen', dan krijgt u volgende pop-up te zien:

De bovenstaande pop-up toont alle dossiers die eenzelfde nummerplaat hebben. U dient hier alle dossiers te selecteren die u wil integreren in het samengesteld dossier. Door Activiteiten al dan niet aan te vinken, kiest u ervoor om de Activiteiten (tijdsregistraties) al dan niet over te nemen in het samengesteld dossier. Onderaan klikt u op Samenvoegen indien u alle gewenste dossiers aangevinkt hebt.

Kan ik achteraf nog een dossier toevoegen aan het samengesteld dossier?

Ja en nee. Wanneer u in een samengesteld dossier klikt op de knop Samenvoegen:

Krijgt u volgende vraag te zien:

U kan dus steeds een nieuw samengevoegd dossier aanmaken (omdat dit bv. nog een dossier moet bevatten), maar dan wordt het huidige samengesteld dossier verwijderd. Dit betekent dat ook extra tijdsregistraties, ingevulde data,... die niet op de oorspronkelijke dossiers terug te vinden zijn, maar wel in het samengestelde dossier, verloren zullen gaan.

Opmerking: De tijdsregistraties worden enkel samengevoegd indien de activiteiten zijn aangevinkt in de pop-up:

Auteur:
Hendrik