KOPPELING ETKA

• De lokale setup wordt opgezet door D'ieteren.
  • Er is een component "combox" noodzakelijk voor de communicatie tussen PM en Etka. Die combox licenties worden opgezet bij D'ieteren.
  • Er moet een bestelling aangemaakt worden in PM zoals elke andere bestelling.
  • Gebruiker kan naar Etka gaan en daar de openstaande orders in PM opvragen
  • Die moet een order selecteren en in Etka extra onderdelen selecteren, bevestigen, waarop Etka die terug stuurt naar PM
  • Bestellen gebeurt terug in PM zoals elke andere bestelprocedure. Bij D'ieteren is dat  via 1 van hun manieren (Poppims of Clips en in de toekomst via Clips v2)
  • Vermits het proces zich bij ETKA en D'Ieteren afspeelt (installatie en instellen, gebruik software) is de support van d'Ieteren van toepassing, PlanManager faciliteert de interface maar heeft 0 operationele inspraak.