Setup koppeling PlanManager & Driver2: Waar aandacht aan besteden?

Driver2 - Setup koppeling PlanManager & Driver2: Waar aandacht aan besteden?

Bij de setup van een database met de link met Driver2, moeten volgende punten extra onze aandacht krijgen.

In PlanManager

Instellingen in Driver2 settings onder “Systeem -> Algemene instellingen -> lokale instellingen -> Driver2 -> Driver2 settings”. Let wel, dit dient lokaal te gebeuren, per pc.

AGENT NUMBER: dit is de agentnummer van de afdeling in de concessie waar de carrosserie onder valt.

BUSSINESS UNIT: dit is de bussiness unit van de afdeling in vorig punt.

Instellingen in Driver2 settings onder “Systeem -> Opties -> DRIVER2_ATC_CLIENT_ID”. Dit dient in de configs te gebeuren (1 instelling voor de database).
ATC CLIENT: dit is de klantnummer van het magazijn carrosserie in deze afdeling

Instellingen in Beheer, per personeelslid:
PERSONEELSNUMMER: korte nummer van het personeelslid in Driver2. Indien dit niet ingevuld werd krijgt u een foutmelding.

Volgende instellingen blijven, buiten de domeinnaam, over het algemeen dezelfde in “Systeem -> Algemene instellingen -> lokale instellingen -> Driver2 -> Driver2 settings”:

1. Login

2. Login CUD

3. IIB

4. Versie

5. Milieu

De domeinnaam zal er meestal uitzien als volgt: iib.concessie.dieteren.be

Voor de uitzonderingen refereer naar het laatste topic: waar vind ik de nodige info in Driver2.

In Driver2

Foutmelding:

Aan elk personeelslid moet in Driver2 een gekende locatie / verkoopspunt gekoppeld worden. Dit dient ingesteld te worden door Driver.

Waar vindt u de nodige info in Driver2?

Om de juiste URL te vinden, Driver2 opstarten en voor u de login en het paswoord moet ingeven, krijgt u het volgende scherm. Hier vindt u de juiste.

Om de juiste ClientNumber te vinden, gaat u naar Administratieve structuur in Driver2:

Hierna ziet u volgend scherm, waar u de AgentNumbers kan terugvinden. Wel goed kijken want soms staan er verschillende AgentNumbers en dient u aan de verantwoordelijke te vragen onder welke de carrosserie zich bevindt

Door in dit vak op het i icoontje te klikken, kan u de BusinessUnit vinden;

En tenslotte, hieronder hoe de ATCClient te vinden: