Hoe downloaden, installeren en toevoegen aan de PlanManager database?

Reception App - Hoe downloaden, installeren en toevoegen aan de PlanManager database?

1. Download de app van onze website via http://insypro.com/android/ en kies voor Reception app

2. Installeer de Reception app en u krijgt een snelkoppeling op het bureaublad of op één van de andere app pagina’s op uw tablet.

3. Ga in PlanManager naar Beheer -> Tablet -> Toestellen en druk vervolgens op 'Nieuw'. Daar selecteert u bovenaan uit de lijst van applicaties: 'Reception'. Dan selecteert u uw taal.

4. Tot slot klikt u op 'Genereer activatie code' en er zal een QR-code verschijnen.

5. Open de Reception app op uw tablet en scan de QR-code die u net hebt gegenereerd in PlanManager. U kan deze op uw scherm scannen, u hoeft hiervoor niets af te printen.

6. Op het scherm Beheer -> Tablet -> Toestellen zal u nu uw toestel zien verschijnen in de lijst. Klik vervolgens op 'Activeren' aan de rechterzijde van de kolom. De Reception app is nu geregistreerd en klaar voor gebruik.