De afspraken/retours opkuisen

Reception app - De afspraken/retours opkuisen

Het is mogelijk dat er afspraken/retours op uw tablet staan die aangepast werden op een bepaald toestel, maar uiteindelijk niet binnen genomen/uitgeleverd zijn op hetzelfde toestel. Wanneer een opkuis gebeurt, gaat de applicatie kijken of deze al binnen genomen/uitgeleverd zijn op PlanManager. Als dit het geval is, worden deze van het toestel verwijderd.

De Reception app zal dit 1x per dag automatisch proberen te doen. De gebruiker kan dit ook forceren door in het menu rechtsboven in het overzichtsscherm op "Opkuisen" te drukken.

Auteur:
Nicolas Schelkens