Meerdere locaties bekijken en hierdoor filteren

Workshop app - Meerdere locaties bekijken en hierdoor filteren

Wanneer een personeelslid geen locatie gelinkt heeft aan zijn account, zal hij de dossiers van alle locaties te zien krijgen. Om de flexibiliteit te verhogen wordt er voor deze accounts een extra filter toegevoegd bovenaan het overzicht scherm. Als men klikt op het icoontje met het huisje (of in het menu op Locaties, wanneer er met een kleiner toestel wordt gewerkt) opent er een scherm met alle locaties. Hier kan de gebruiker één of meerdere locaties selecteren.

Auteur:
Nicolas Schelkens