????-??-??

Schade

Nieuw veld toegevoegd: Type (Gebruikersschade, Schuldschade, Onbekend)

Voor DHL (dossiers met eigenaar in groep "DHL Schadezones"):
Extra knop om schadetekening te tonen; zichtbaar indien voertuigtype = bestelwagen.

Calculatie popup

Bij een concept voorcalculatie is het nu mogelijk om een alternatieve goedkeuring te geven: goedkeuren en parkeren. Hiervoor is er een extra icon voorzien op de knop goedkeuren.
Deze feature kan aan/af gezet worden met de config APPROVE_WITH_REPAIR_ON_HOLD.

De dossierstatus "on hold" (geparkeerd) is hiervoor ook toegevoegd. (onafhankelijk van de config)

De config ASK_ON_APPROVE kan gebruikt worden om bepaalde velden te bevragen bij het goedkeuren. (indien de gebruiker de ingestelde velden kan bewerken). Dit is op de test omgeving ingesteld voor het nieuwe veld "gewenste hersteldatum" die onder de "meer gegevens ..." link zit op het dossierpaneel.
Op de test omgeving is dit enkel van toepassing voor dossiers met een eigenaar die in de config groep "ASK ON APPROVE" werden ingesteld. Dat zijn op dit moment partijen die met DHL beginnen, maar dat is aanpasbaar in beheer > groepen.

Vlootbeheer

Indien een voertuig reeds bestaat maar niet meer tot een vloot behoort kan een gebruiker nu opteren om de vlootrecord te herstellen. (voorheen was het niet meer mogelijk om dat voertuig te gebruiken)