2017-01-16

Vloot (master)

De master account kan nu resultaten zien van meerdere vlooteigenaren. De vlooteigenaar filter is dus ook niet meer verplicht. De vlooteigenaar wordt nu ook weergegeven in de lijst en, indien er meer dan 1 eigenaar in de resultaten aanwezig is, zal er een alternatief export-bestand worden gedownload met de vlooteigenaar-kolom erin.

fix van taalfout in de keuzelijst: "select a fleetowner" wordt nu vertaald door "Kies een vlooteigenaar"